Podmienky používania cookies

Všetky osobné údaje spracovávame v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení platnom a účinnom od 25.05.2018.

Prevádzkovateľom osobných údajov je spoločnosť Greventan s.r.o. so sídlom Kuzmányho 5, 974 01 Banská Bystrica, IČO: 51 417 065, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel: Sro, vložka číslo: 33622/S (ďalej len „Prevádzkovateľ“, „Greventan“).

 

Podmienky používania cookies

Jednotlivé stránky portfólia spoločnosti Greventan s.r.o. používajú súbory cookies na zlepšovanie svojich online služieb. Používaním webových stránok www.greventan.sk vyjadrujete spoločnosti súhlas s používaním cookies v súlade s nastavením vášho prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky a zároveň máte v prehliadači povolené prijímanie cookies, považujeme to za súhlas s ich používaním a akceptovanie našich podmienok používania.

 

Čo sú cookies?

Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do prehliadača odosielané pri návšteve webstránok a ukladané do vášho zariadenia (počítača alebo do iného zariadenia s prístupom na internet, ako napr. smartphone alebo tablet). Súbory cookies sa ukladajú do priečinka pre súbory vášho prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webstránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a hodnotu. Pri ďalšej návšteve webstránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webstránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila. Ak si chcete prečítať ďalšie informácie o týchto technológiách a o tom, ako fungujú, pozrite si napríklad allaboutcookies.org.

 

Prečo používame cookies?

Súbory cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah.

 

Aké súbory cookies používame?

 

  • Základné súbory cookies

Tieto súbory cookies tvoria základ potrebný na prevádzku našich webových stránok a sú kľúčom k poskytovaniu ich plynulých funkcií.  Tieto súbory cookies umožňujú používanie základných funkcií ako napríklad prihlásenie registrovaného používateľa alebo predvypĺňanie formulárov. Pokiaľ tieto cookies zakážete, nebudeme môcť zaručiť bezchybný chod stránok.

 

  • Prevádzkové súbory cookies

Prevádzkové súbory cookies nám pomáhajú lepšie vás spoznať a vďaka nim môžeme zlepšiť náš obsah či dizajn. Slúžia na analýzu, zhromažďujú štatistické informácie, ukazujú nám, kde ste na našom webe klikli a akú stránku ste naposledy navštívili.

 

  • Reklamné súbory cookies

Reklamné súbory cookies slúžia na optimalizáciu zobrazovaného obsahu a reklamy vzhľadom na zvyklosti návštevníka a efektívnosť marketingovej komunikácie zadávateľov. Vďaka nim sa vám napríklad nebude zbytočne často zobrazovať reklama z oblasti, o ktorú nemáte záujem.

 

  • Súbory cookies tretích strán

Na našej stránke môžete nájsť integrovaný obsah z iných webov, preto môžu byť počas používania našej webovej lokality vytvorené súbory cookies tretích strán, ktoré nepodliehajú našej kontrole. Jedná sa napr. o služby ako Google, Facebook, Youtube. Ak chcete vedieť, ako tieto tretie strany používajú súbory cookies, prečítajte si zásady ochrany súkromia a zásady používania súborov cookies týchto služieb.

 

Ako môžete nastavenia cookies zmeniť?

Cookies si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači. Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v pomoci každého prehliadača. Vypnutie niektorých cookies však môže mať dopad na funkčnosť našich webstránok.

 

Ďalšie informácie o ochrane osobných údajov a používaní súborov cookies nájdete v Podmienkach ochrany osobných údajov.

Barzzuz.sk
Share This